MODELL-lakk

MODELL-lakk

MODELL – lakk

A lakk speciálisan alkalmas horgászúszók és egyéb mérsékelten vízbe merülő tárgyak felületkezelésére továbbá kiválóan használható a modellezésben alkalmazott faanyagok lakkozására (pl.: balsafa). A termék előnye, hogy gyorsan szárad, filmje tartós és rugalmas, felülete fényes. Felhordható, ecseteléssel, mártással és szórással egyaránt. A lakkal kezelt felület úgy éri el a megfelelő esztétikai és védelmi funkciót, hogy Celloxin hígító 108-al vagy acetonnal a megfelelő felhordási konzisztenciára hígított lakkot több rétegben szükséges alkalmazni a megfelelő pórustömítettség eléréséig.

Használat:

A Celloxin hígítóval, vagy acetonnal hígított lakkot több rétegben kell alkalmazni a kívánt pórustömítettség eléréséig.

Csomagolás:

0,5 literes kiszerelés.

Tárolás:

Eredeti, zárt csomagolásban, fedett, nyílt lángtól, napsugárzástól, gyújtóforrástól, sugárzó hőtől védett, száraz, jól szellőző helyen tárolva a gyártástól számított 24 hónap.

BIZTONSÁGI ADATLAP

Amennyiben biztonsági adatlapot szeretne igényelni, kérjük kattintson ide és töltse ki az igénylőlapot! Kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

MINŐSÉGI BIZONYÍTVÁNY

Amennyiben minőségi bizonyítványt szeretne igényelni, kérjük kattintson ide és töltse ki az igénylőlapot! Kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

MODELL - lakk gyártmányismertető (188 Kb)

H-9023 Győr, Körkemence u. 3.
Tel.: + 36 96 516 530
E-mail:

Mintabolt: 9023 Győr, Körkemence u. 3.
Nyitvatartás: h-p: 7:30-15:30 h
Tel./Fax: + 36 96 516 546