PRIMER korróziógátló alapozó

PRIMER korróziógátló alapozó

Színek:

fehér

szürke

fekete

vörös

krém

Egykomponensű, passzíváló hatású pigmentet és foszforsavat tartalmazó műhelyalapozó. Járművek különböző fémfelületeinek (acél, alumínium, horgany, réz stb.) korróziógátló alapozására szolgál.

Több színben - fehér, szürke, fekete, vörös - kerül forgalomba. Nagymértékben elősegíti a következő réteg tapadását, növeli a bevonatrendszer tartósságát.

Önmagában nem ad tartós korróziógátló bevonatot, de átmeneti védelem céljára kitűnően alkalmazható. A PRIMER korróziógátló alapozóval bevont felület hegeszthető. 

Klórkaucsuk és vinil-kopolimer alapú festékek esetén a PRIMER korróziógátló alapozóra további alapozófesték (RAPID cinkkromátos, RAPID korróziógátló alapozó stb.) felhordása szükséges a felmaródás elkerülése érdekében.

BIZTONSÁGI ADATLAP

Amennyiben biztonsági adatlapot szeretne igényelni, kérjük kattintson ide és töltse ki az igénylőlapot! Kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

MINŐSÉGI BIZONYÍTVÁNY

Amennyiben minőségi bizonyítványt szeretne igényelni, kérjük kattintson ide és töltse ki az igénylőlapot! Kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

Primer gyártmányismerető (151 Kb)

H-9023 Győr, Körkemence u. 3.
Tel.: + 36 96 516 530
E-mail:

Mintabolt: 9023 Győr, Körkemence u. 3.
Nyitvatartás: h-p: 7:30-15:30 h
Tel./Fax: + 36 96 516 546