Poliészter Gyanta - Vianova 5119

Poliészter Gyanta - Vianova 5119

Kétkomponensű, ragadás mentesen kötő (paraffinos) általános felhasználású ortoftálsavas, telítetlen, közepes reaktivitású poliészter gyanta elsősorban kézi lamináláshoz. 

Tixotróp tulajdonságú. Szobahőmérsékleten csak ketonperoxid (Butanox M-50) hozzáadásával köt meg. Használható karosszériára, csónakra és minden olyan mintadarabra, ahol a felület megnövekedett ütésállóságot kíván meg, üvegszövetbe ágyazva. Alkalmas kisebb teljesítményű motorok kiöntésére, alkatrészek fixálására. A fentieken túl kitűnően alkalmazható az alábbi területeken is: megszakadt menetek javítása, szivárgáselhárítás, üvegszál erősítésű tárgyak készítése, dísz és használati tárgyak öntése stb. A gyantához 1,5- 2,2 % Butanox M-50-es katalizátort keverve, megfelelően elegyítve indul meg a kötési folyamat. A keverési arány erősen hőmérsékletfüggő, hidegben nagyobb, melegben kisebb százalékban célszerű adagolni.

Csomagolás:

„A” komponens: 1 kg és 5 kg-os kiszerelésben.

„B” komponens: 0,02kg és 0,1 kg - műanyag dobozban 

Tárolás:

Eredeti, zárt csomagolásban, nyílt lángtól, napsugárzástól, gyújtóforrástól, sugárzó hőtől védett, száraz, jól szellőző helyen tárolandó. Az eredeti bontatlan csomagolású „A” és „B” komponenseknek a 4. pont szerinti minőségi követelményeket 12 hónapig ki kell elégíteniük.

FIGYELEM:

A Butanox M-50 VR, Ketonperoxid (MEKP) katalizátor használata során ügyelni kell arra, hogy hő hatására meggyulladhat, súlyos égési és szemkárosodást okozhat.  Használata során tartsuk be a megfelelő előírásokat.

BIZTONSÁGI ADATLAP

Amennyiben biztonsági adatlapot szeretne igényelni, kérjük kattintson ide és töltse ki az igénylőlapot! Kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

MINŐSÉGI BIZONYÍTVÁNY

Amennyiben minőségi bizonyítványt szeretne igényelni, kérjük kattintson ide és töltse ki az igénylőlapot! Kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

Jelenleg ehhez a termékhez nincsenek letölthető dokumontumok

H-9023 Győr, Körkemence u. 3.
Tel.: + 36 96 516 530
E-mail:

Mintabolt: 9023 Győr, Körkemence u. 3.
Nyitvatartás: h-p: 7:30-15:30 h
Tel./Fax: + 36 96 516 546