Sikeres ISO tanúsítás

Cégünk ismét sikeresen teljesített egy auditálási folyamatot, vagyis megfeleltünk a szigorú ISO előírásoknak.

A Győrlakk 2011 óta integrált vállalat irányítási rendszer alapján dolgozik. Az aktuális auditálási eljárás során megint teljesítettük a minőségi követelményeket, így újabb 3 évre érvényes ISO tanúsítvánnyal rendelkezünk.

Miért fontos nekünk a minőség tanúsítás? A Győrlakknál kiemelt szempont, hogy a termék minősége mellett, a vevői igényeknek, valamint az egyre szigorodó környezetvédelmi elvárásoknak is meg tudjunk felelni. Ez hozzájárul a versenyképességünk megtartásához, vásárlóink elégedettségéhez, dolgozóink egészségének megóvásához, valamint a környezetünk védelméhez.

Célunk, hogy folyamatosan feltárjuk és csökkentsük a tevékenységünk környezetre gyakorolt esetleges káros hatásait és erre javító intézkedéseket is hozzunk. Céljainkat munkatársaink folyamatos fejlesztésével és mindenkit érintő oktatási programokkal kívánjuk elérni.

A vállalat vezetése kötelezettséget vállal a minőség- és környezeti politika megvalósításához szükséges feltételek biztosítására, a rendszer hatékony működtetésére és folyamatos fejlesztésére. Integrált irányítási rendszerünk a MSZ EN ISO 9001:2015 minőségirányítási szabvány, valamint a környezetközpontú irányítási rendszerekre vonatkozó MSZ EN ISO 14001:2015 szabvány alapján működik.

H-9023 Győr, Körkemence u. 3.
Tel.: + 36 96 516 530
E-mail:

Mintabolt: 9023 Győr, Körkemence u. 3.
Nyitvatartás: h-p: 7:30-15:30 h
Tel./Fax: + 36 96 516 546