Pályázatot nyertünk

Kutatás-fejlesztésre és eszközbeszerzésre nyertünk egy - számunka nagyon fontos - GINOP pályázatot a közelmúltban. A projekten keresztül érkező támogatások nagyban hozzájárulnak cégünk jövőbeni fejlődéséhez.

Vállalatunk jelenleg nagyrészt oldószeres termékek előállításával foglalkozik. A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) részeként futó, 24 hónapos projekt egyik célja, hogy az egyre szigorodó uniós szabályoknak megfelelve, környezetbarát, vizes alapú termékek innovációjára helyezzük a hangsúlyt. Laboratóriumunkban folyamatosan zajlanak az oldószeres termékeink kiváltására irányuló vizsgálatok. Egyes termékek esetében pedig nagyon előrehaladott eredményekkel rendelkezünk.

A pályázat másik fontos eleme az eszközbeszerzés, melynek részeként egy sópermet kamra vásárlását tervezzük. A sópermet kamra egy olyan speciális festékipari laboratóriumi berendezés, amely a kutatás-fejlesztés során, különböző szabványok segítségével gyorsítottan vizsgálja a termékek korrózióval szembeni ellenálló képességét. A vizes termékek fejlesztésének ugyanis az egyik alapvető követelménye, hogy minél hosszabb ideig – akár 15 évig is – ellenálljanak a korróziónak, vagyis az időjárás hatásainak. A sópermet kamra segítségével nem kell 15 évet várnunk arra, hogy kiderüljön, a termékünk megfelelő-e, vagy sem.

Az elnyert összeg felhasználása nagyon szigorú szabályokhoz kötött, így kizárólag a pályázatban meghatározott célokra, vagyis kutatás-fejlesztésre és eszközbeszerzésre fordítható.

H-9023 Győr, Körkemence u. 3.
Tel.: + 36 96 516 530
E-mail:

Mintabolt: 9023 Győr, Körkemence u. 3.
Nyitvatartás: h-p: 7:30-15:30 h
Tel./Fax: + 36 96 516 546